preskoči na sadržaj

NATJEČAJI: Pozivi na razgovor kandidata s Povjerenstvom

Povjerenstvo za vrednovanje kandidata objavljuje pozive na razgovor (intervju) kandidata po natječajima objavljenima na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči  Škole  prema sljedećem rasporedu i za sljedeća radna mjesta: 

Nastavnik/nastavnica  albanskog jezika

Nastavnik/nastavnica biologije i kemije

Nastavnik/nastavnica fizike

Nastavnik/nastavnica hrvatskog jezika (1)

Nastavnik/nastavnica hrvatskog jezika (2)

Nastavnik/nastavnica informatike

Nastavnik/nastavnica logike i etike

 

                                               

  :: opširnije :: 


objavio: Rade Šimičević  datum: 16. 10. 2019. 19:30

Nagradni izleti 2019.

Zadarska županija već godinama nagrađuje učenike koji na županijskim natjecanjima osvoje jedno od prva tri mjesta i učenike koji su pozvani na državna natjecanja, kao i njihove mentore. Za učenike i mentore prirodoslovnog područja organiziran je dvodnevni nagradni izlet u Novigrad, Poreč, Rovinj i Motovun u subotu i nedjelju, 28. i 29. rujna 2019. godine, a za učenike i mentore društvenog i jezičnog područja organiziran je dvodnevni nagradni izlet u Makarsku, Metković/Naronu i Sinj u subotu i nedjelju, 5. i 6. listopada 2019. godine.

Fotogalerija

Popis nagrađenih učenika - Istra

Popis nagrađenih učenika - Makarska, Metković, Sinj

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 10. 10. 2019. 19:55

Sretno kolegice

U četvrtak 26.09. tijekom velikog odmora u zbornici nas je razveselio  posjet naše kolegice,  profesorice geografije Kate Magaš koja je odnedavno u mirovini.

Kolegica Kata bila je uvijek  uzor i nadahnuće  svima nama,  njenim kolegicama i kolegama. I učenici i profesori poštovali su je zbog njene profesionalnosti, stručnosti,  temeljitosti, dosljednosti, objektivnosti, smirenosti i nadasve, velike ljubavi prema poslu.  Kata je jedna od onih koji su rođeni za profesorski poziv, profesorica po vokaciji.

Kad god se bilo tko od nas nađe u kakvoj dilemi ili problemu, pita se kako i što da radi, odgovor je: kao Kata Magaš! Da joj bar simbolično zahvalimo za sav njen rad i doprinos školi, poklonili smo joj skroman poklon i rastali se uz njeno obećanje da će uskoro opet posjetiti svoju školu.

S. Weber

 

Fotogalerija

  :: opširnije :: 


objavio: Senka Brkulj  datum: 27. 9. 2019. 09:42

Radionica njemačkog jezika

Danas je u našoj školi  Povodom Europskog dana jezika održana radionica na satu njemačkog jezika, u 3.f razredu. Radionicu "Alles unter einem DACH" pripremila je i vodila studentica germanistike Ana Stanković pod vodstvom dr. sci. Anite Pavić Pintarić.

 

Fotogalerija

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 26. 9. 2019. 11:50

15 godina od mature - generacija 2003./2004.

Početkom rujna naši bivši učenici, maturanti generacije 2003./2004. s razrednicom Ružicom Ivić proslavili su 15 godina od mature. Bila je to večer prisjećanja na jedno zajedništvo koje ih veže, na godine odrastanja i sazrijevanja koje su proveli u učionicama i hodnicima naše škole.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 24. 9. 2019. 15:03

***

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 21. 8. 2019. 18:52

GODIŠNJICA MATURE GENERACIJE 1999.

U subotu, 13. srpnja 2019. generacija naših učenika 1998./1999.  proslavila je 20. godišnjicu mature u prekrasnom ambijentu Kraljevskih vinograda u Petrčanima. Sastali su se tako bivši učenici a, b, c, d i e razreda sa svojim razrednicama  Živkom Radas, Tatjanom Kramarić i Ružicom Ivić.

Kako je bilo opet vidjeti školske prijatelje i obnoviti uspomene iz školskih dana pogledajte OVDJE.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 16. 7. 2019. 14:10

POPIS UDŽBENIKA ZA ŠK.GOD. 2019./2020.

1. RAZRED

2.- 4. RAZRED

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 5. 7. 2019. 14:47

PRIJEM NAGRAĐENIH UČENIKA

U srijedu, 3. srpnja 2019. u Domu zadarske županije bila je upriličena svečanost uručenja nagrada učenicima koji su ostvarili jedno od prva tri mjesta na Natječaju za učenike osnovnih i srednjih škola „Slobodan od ovisnosti, rasturam u umjetnosti“.

        Povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti u školskoj godini 2018./2019. natječaj je objavilo Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe droga Zadarske županije, a proveden je u kategoriji likovnog i literarnog izričaja.

        Među nagrađenim radovima bili su i radovi naših učenica Eme Rašin iz 1.d razreda koja je u kategoriji likovnog stvaralaštva osvojila 1. mjesto pod mentorstvom profesorice likovne umjetnosti Ivanke Radulić i Antonije Vanjak iz 1.a razreda koja je u kategoriji literarnog stvaralaštva osvojila 2. mjesto pod mentorstvom profesorice hrvatskog jezika Božene Vulić  Bauk.

        Župan Zadarske županije Božidar Longin sa suradnicima je primio nagrađene učenike i njihove mentore i uručio prigodne darove.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Radulić  datum: 4. 7. 2019. 20:59

OSKAR ZNANJA 2019.

Danas je u velikoj kongresnoj dvorani Ekonomskog  fakulteta u Zagrebu održana svečana dodjela Oskara znanja 2019. državnim i međunarodnim prvacima kao nagrada i priznanje za izniman uspjeh i postignute rezultate. Među nagrađenima je i naš učenik Martin Jurlina i njegova mentorica Monika Škara. Martin je priznanje i plaketu dobio za osvojeno prvo mjesto na državnom natjecanju i smotri "Opisujemo sustave". Čestitamo.

Fotogalerija

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 28. 6. 2019. 20:52

SVEČANA PODJELA SVJEDODŽBI MATURANTIMA

Danas je u predivnom prostoru crkve sv. Donata održana svečanost dodjele svjedodžbi maturantima naše škole. Osim svjedodžbi, najbolji učenici dobili su i vrijedne knjige.  Ravnatelj Rade Šimičević poželio je maturantima sretnu i uspješnu budućnost, a u ime maturanata govor zahvale održala je učenica generacije Marija Vrkić.

Fotogalerija                 

Govor učenice generacije

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 24. 6. 2019. 17:01

ODLUKA O IMENOVANJU SLUŽBENIKA ZA ZAŠTITU PODATAKA

ODLUKA

 

E. mail adresa službenika:

zoran@appsplit.hr
 

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 5. 6. 2019. 19:40

Svečana dodjela priznanja

Danas je u dvorištu Doma Zadarske županije  održana svečana dodjela priznanja učenicima srednjih škola koji su na županijskim natjecanjima osvojili  1., 2., ili 3. mjesto.  Među nagrađenima je i 49 naših učenika i mentora. 

(POPIS) 

Čestitamo svima na uspjehu.

Fotogalerija

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 5. 6. 2019. 15:26

SRETNO MATURANTI!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 22. 5. 2019. 16:14

RAD PETRE BUGARIJE NA MEĐUNARODNOJ IZLOŽBI U ČEŠKOJ

      Međunarodna izložba dječje likovne umjetnosti Lidice održava se u organizaciji Memorijalnog centra Lidice u Češkoj u spomen na svu djecu stradalu, ne samo tijekom Drugog svjetskog rata, već na svu djecu koja su postala žrtve svih ostalih ratnih stradavanja. Pravo na sudjelovanje imaju djeca od 4 do 16 godina starosti koja na zadanu temu koja je određena u suradnji s UNESCO-om mogu prijaviti svoje likovne radove.

         Povodom 150. obljetnice Mendeljejeva Periodnog sustava elemenata, ovogodišnja 47. Međunarodna izložba dječje likovne umjetnosti Lidice 2019. posvećena je temi kemija. Ove  godine je na natječaj pristiglo ukupno 15 336 likovnih radova iz 70 zemalja svijeta, a za izložbu ih je odabrano 1179 iz 65 zemalja. Od 254 likovna rada iz Hrvatske iz 57 odgojno – obrazovnih ustanova za izložbu ih je odabrano 25 iz 6 škola među kojima je i rad naše učenice Petre Bugarije iz 2.e razreda pod mentorstvom profesorice likovne umjetnosti Ivanke Radulić. Nadahnuće za svoj rad Iz tame u svjetlo Petra je pronašla u podtemi važnost vatre za čovječanstvo. 

        Svečanost uručenja nagrada i priznanja za hrvatske učenike i njihove mentore održat će se na jesen u Hrvatskom školskom muzeju u Zagrebu u suradnji s Veleposlanstvom Republike Češke. 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Radulić  datum: 19. 5. 2019. 20:39

Maturalni ples 30.4.2019.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 16. 5. 2019. 16:29

Europa u školi

Europski dom Zagreb i Europski pokret Hrvatska 25. put su organizirali međunarodno i nacionalno natjecanje za učenike i mladež „Europa u školi“ na razini Republike Hrvatske. Natjecanje je provodeno u literarnom, likovnom i glazbenom izričaju, a podijeljeno je u nekoliko kategorija različitih dobnih skupina.

     Okvirna tema ovogodišnjeg natjecanja je bila 2019. godina Europskih izbora – YOUrope – radi se o tebi! Podtema likovnog izričaja dobne skupine od 18 do 21 godine starosti je bila Grafiti – Street Art, u kojoj je naša učenica 4.d razreda Lucija Čulina osvojila 6. mjesto s likovnim radom Rapsodija uličnog svijeta pod mentorstvom profesorice likovne umjetnosti Ivanke Radulić.

     Završna svečanost natjecanja „Europa u školi“ upriličena je povodom proslave Dana Europe 9. svibnja 2019. godine u Europskom domu u Zagrebu na kojoj su uz prigodan program, učenicima čiji su radovi proglašeni najboljima i njihovim mentorima uručene nagrade i diplome.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Radulić  datum: 9. 5. 2019. 21:44

Državno Natjecanje iz filozofije i logike

U srijedu i četvrtak, 9. i 10. svibnja 2019. naša škola je domaćin državnog Natjecanja iz filozofije i logike na kojem sudjeluje 67 učenika. Jučer je u dvorani hotela Donat održano svečano otvaranje na kojem su nastupile učenice i učenici naše škole.

 

Fotogalerija

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 9. 5. 2019. 11:48

56. Šimićevi susreti 2019.

U organizaciji Matice hrvatske Ogranak Grude i Organizacijskog odbora 56. Šimićevih susreta 2019. godine raspisan je Natječaj za mlade pjesnike i likovne umjetnike.

     Tema likovnog natječaja bila je pjesma Hercegovina Antuna Branka Šimića koja je učenicima poslužila kao inspiracija za njihove likovne uratke – minijature maksimalnih dimenzija 15x15 cm u slobodnoj tehnici.

     U kategoriji likovnih radova srednjih škola i fakulteta, naša učenica Lucija Čulina iz 4.d razreda osvojila je 3. mjesto s minijaturom „Pogled u daljinu“.

     56. Šimićevi susreti otvoreni su 29. travnja 2019. godine, a završili su Svečanom Akademijom u Drinovcima kraj Gruda 3. svibnja 2019. godine na kojoj su bili izloženi likovni radovi i dodijeljene nagrade mladim likovnim umjetnicima.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Radulić  datum: 5. 5. 2019. 14:10

Martin Jurlina državni prvak natjecanja Opisujemo sustave

Na državnom natjecanju Opisujemo sustave koje je održano od 16. do 17. travnja 2019. u Požegi, sudjelovali su učenici Martin Jurlina (2.a) s mentoricom Monikom Škara i Eva Marija Bugarija (3.b) s mentoricom Sanjom Fabac.

Martin je osvojio 1. mjesto s istraživačkim radom "Utjecaj visokih peći na okoliš", a Eva Marija 5. mjesto s radom "Fizički invaliditet". 

Čestitamo učenicima i mentoricama!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 17. 4. 2019. 23:29

REZULTATI DRŽAVNOG NATJECANJA IZ POVIJESTI

7.razred        8.razred

1.razred      2.razred       3.razred        4.razred

Samostalni istraživački radovi

 

Svim učenicima i mentorima čestitamo na uspjehu!!!

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Artić  datum: 17. 4. 2019. 13:00

Svečano otvoreno državno natjecanje iz povijesti

Naša škola ovih je dana domaćin državnog natjecanja iz povijesti koje će trajati 3 dana i na kojem će sudjelovati 105 učenika iz svih hrvatskih županija. Na natjecanju sudjeluju i naše učenice Lara Batur i Marta Lara Lenđer (3.b) u kategoriji samostalnih istraživačkih radova pod mentorstvom Igora Artića.

Fotogalerija

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 15. 4. 2019. 22:23

Uspjeh naših atletičara

Danas su se naše učenice i učenici natjecali na županijskom natjecanju srednjih škola u atletici. Učenici su osvojili 1. mjesto i izborili državno natjecanje koje će se održati u Splitu 20-21.05.2019. Učenice su završile na 3. mjestu.

Mladići, 1. mjesto: Roko Erslan, Jakov Katuša, Mario Skroče, Adriano Valčić, Dino Ninčević, Krševan Klarica, Josip Brkić, Lovre Lonić.

Djevojke, 3. mjesto: Adriana Jović, Ana Ćurković, Antonia Dušević, Kata Peša, Ana Karamarko, Katia Nekić, Marta Santini, Laura Bartulov, Nikolina Lilić.

Voditelj: Ante Knežević

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 15. 4. 2019. 20:43

Festival znanosti u našoj školi

U srijedu, 10. 4. 2019. u našoj školi na satu njemačkog jezika u 4.d razredu (prof. Suzana Matković) održana je radionica u okvirima projekta Festival znanosti s temom "Boje". Prigodnu radionicu " Phraseme und Farben wie passt das zusammen?" pripremila je i vodila studentica germanistike Sveučilišta u Zadru Ena Pavičić, pod vodstvom dr. sci. Anite Pavić Pintarić.

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Suzana Matković  datum: 11. 4. 2019. 21:48

Dan u Gorskom kotaru

Najbolji biolozi i ekolozi naše škole pod vodstvom prof. biologije Sanje Fabac bili su u subotu, 6. travnja na 14. međunarodnoj ekološkoj akciji „Eko Kupa“ u Brodu na Kupi. Na akciji koja je okupila oko 250 ljudi iz Hrvatske i Slovenije tako su se našli i naši učenici 1. i 3. razreda, a dio njih se okušao u raftingu po brzacima Kupe gdje su uz pomoć ronioca čistili vodotok.  Šetnjom uz Kupu dio učenika sakupljao je otpad u vreće u dužini od 8 km. Tako smo pridonijeli ovoj hvale vrijednoj akciji, a usput puno naučili o ovom zelenom srcu Hrvatske. Nakon akcije posjetili smo i Fužine gdje smo obišli špilju Vrelo staru 4 milijuna godina.

 
 

 
 
  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 8. 4. 2019. 23:36

Izložba fotografija Tvoje se ime čuva

U ponedjeljak, 8. travnja 2019. godine u Malom Arsenalu kao dio programa Županijskih dana učenici naše škole otvorili su izložbu fotografija "Tvoje se ime čuva". Izložba je inspirirana istraživačkim radom maturanata naše škole  o Domovinskom ratu.

Svaka fotografija nije samo uhvaćeni trenutak vremena, već puno više od toga - životne priče, teške sudbine prošlih vremena, ali s porukom sretnije budućnosti i nade u bolja sutra.

Neka se imena svih onih zbog kojih slobodu danas dišemo čuvaju zauvijek.

Na otvorenju je nastupio zbor naše škole pod mentorstvom prof. Ive Mustać-Klarić te Lucija Kolak, Andrej Zec, Patricia Brnin i Damjan Gečević. Program su vodili učenici Sara Mijolović i Jakov Jurlina.

Izložbu koju je osmislila prof. povijesti Tihana Magaš otvorio je ravnatelj naše škole i Renata Vuksan, izaslanica Zadarske županije.

Fotogalerija

  :: opširnije :: 


objavio: Tihana Magaš  datum: 8. 4. 2019. 21:18

Odličan uspjeh naše Elene

Naša učenica Elena Barić (4.e) sudjelovala je ovih dana na čak dva državna natjecanja: iz engleskog jezika u Poreču i iz francuskog jezika u Zadru. Na oba natjecanja postigla je odličan uspjeh: 6. mjesto iz francuskog i 7. mjesto iz engleskog jezika. 
Bravo Elena, bravo mentorice Svjetlana Pera Daria Mrdalj.

Čestitamo!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 7. 4. 2019. 16:20

Smotra glazbenih aktivnosti

U sklopu Dana Zadarske županije u prizemlju Kneževog dvora u Pagu 4. travnja 2019. održana je Smotra glazbenih aktivnosti učenika srednjih škola Zadarske županije. Na Smotri je nastupilo devet glazbenih predstavnika srednjih škola iz cijele Zadarske županije, a među njima i naš zbor pod vodstvom prof. Ive Mustać Klarić.

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: IVA MUSTAĆ KLARIĆ  datum: 4. 4. 2019. 21:36

Erasmus+ sudionici u posjeti Zadru

Ovaj tjedan od 31. ožujka do 6.travnja  u našoj školi održava se treći transnacionalni  susret  Erasmus+ projekta "The Image if the EU in the Post-truth Era" u kojem sudjeluje naša škola zajedno sa školama Gesamtschule der Stadt  Brühl  iz Njemačke,  IES Binissalem, Mallorca  iz Španjolske  i Musegg Kantonschule iz Luzerna , Švicarska.  Tema ovog  tjedna su predstojeći izbori za EU parlament i produkcija vlastitog medijskog materijala.

U ponedjeljak su učenici iz svake škole  predstavili što se i kako u njihovim državama u različitim medijima objavljuje o EU izbirima, a zatim su učenici naše škole gostujućim učenicima pokazali Zadarske znamenitosti. U utorak su nam zanimljive radionice održali poznati zadarski novinar Šime Vičević i naša prof. povijesti  Tihana Magaš.   Danas, 3. travnja  učenici i njihovi profesori  putuju u Zagreb gdje  će posjetiti  Kuću Europe,  a zatim će  im naši prijatelji iz Gornjogradske gimnazije pokazati gradske znamenitosti.

Fotogalerija

  :: opširnije :: 


objavio: Sandra Šango  datum: 3. 4. 2019. 09:09

OŽUJAK - MJESEC FRANKOFONIJE U ZADRU

Aktivnosti u kojima su sudjelovali naši učenici povodom Dana frankofonije u Zadru: DAN FRANCUSKE KUHINJE  zajedno s učenicima Gimnazije Jurja Barakovića i njihovom profesoricom Svjetlanom Pera, a uz podršku Hrvatsko - francuske udruge Zadar. Specijalitete su, prema francuskim receptima, izradili učenici i profesorica Barbara Šarlija, a u glazbenom dijelu zabavnog programa pridružili su nam se i studenti  sa Sveučilišta u Zadru Luka Baule i Šime Šprljan.

Također smo sudjelovali i na IZLOŽBI FOTOGRAFIJA pod nazivom "La mer, la mer, toujours recommencée", autorice Andrine Luić, koja je otvorena 14. ožujka u GALERIJI  ZADART u Varoši, u organizaciji Hrvatsko – francuske udruge Zadar zahvaljujući voditelju galerije gosp. Željku Karavidi.

Mali zabavni program pripremili su studenti iz glazbene skupine "Les Sisyphes" i učenici frankofonci iz Gimnazije Jurja Barakovića s profesoricom Svjetlanom Pera, a prigodnu pjesmu o moru otpjevale su naše profesorice Sanja Fabac, Jelena Vlašić i voditeljica anasmbla Iva Mustać Klarić.

Fotogalerija

  :: opširnije :: 


objavio: Svjetlana Pera  datum: 31. 3. 2019. 19:39

Predsjednica Republike Hrvatske u posjeti našoj školi

U ponedjeljak, 25. ožujka 2019. našu školu posjetila je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u pratnji župana i gradonačelnika, a dočekao ju je ravnatelj Rade Šimičević, kao i  brojni učenici i djelatnici škole. Tom prilikom održana je debata učeničkog debatnog tima „Bešumni“ koji, kako je navela „svojim mirnim, kvalitetnim i argumentiranim aktivizmom mijenjaju svijet“.

"Uzeli ste jako dobru temu koju svakako treba razmatrati, ali na koju već esencijalno postoji odgovor. Oni koji kažnjavaju političare trebali bi biti birači na izborima", rekla je predsjednica. Učenici su je pitali koje su bile najvažnije odluke u njezinu mandatu, a ona je navela održavanje stabilnosti u Hrvatskoj. U debati je predsjednica presudila 1:1, a na kraju se fotografirala sa svim učenicima debatnog kluba kojeg vodi prof. Tihana Magaš, kao i sa svim posjetiteljima ispred škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 27. 3. 2019. 08:25

PROMOCIJA SPUŽVE

U ponedjeljak 18.3. 2019. u prostoru školske knjižnice održana je promocija 16. broja školskog časopisa Spužva. Nazočne je u uvodnom govoru pozdravio ravnatelj škole Rade Šimičević, koji je tom prilikom čestitao Andreju Zecu na plasmanu na državnu smotru Lidrano, za intervju s Damirom Urbanom koji je dio ovogodišnje Spužve. Kroz sadržaj 16. broja provela nas je urednica Karla Birkić uz pomoć knjižničara Ante Prtenjače i ostalih članova novinarske grupe koji su komentirali vlastite članke i pozadinu njihova nastanka.

Za glazbeni dio promocije pobrinuli su se Andrej Zec i Lara Prenđa. Andrej je pjevao, a Lara svirala gitaru na dvije Urbanove pjesme, Astronaut i Mjesta za mene.

Kako je bilo na promociji možete pogledati u fotogaleriji.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 20. 3. 2019. 19:11

ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ BIOLOGIJE

Danas je u našoj školi održano Županijsko natjecanje iz biologije na kojem je sudjelovalo 40 učenika iz 5 srednjih škola zadarske županije.

Na otvaranju je učenike i mentore pozdravio Ted Vrkić, potpredsjednik ZTK, a natjecanje je otvorio ravnatelj škole Rade Šimičević. Nastupio je i zbor naše škole (na slici) s dvije prigodne pjesme.

Ovdje možete pogledati  REZULTATE.

  :: opširnije :: 


objavio: Sanja Fabac  datum: 12. 3. 2019. 18:42

DRUGO MJESTO IZ PRVE POMOĆI

U subotu, 9. ožujka 2019. održano je županijsko natjecanje iz Prve pomoći na kojem je naša ekipa osvojila 2.mjesto .

Čestitamo!

Ekipa: Martin Jurlina, Korina Padovan, Nola Zelenika, Gabriela Janković, Ana Špac i Tereza Grandov.

Ekipu je pripremala prof. Matea Kolanović.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Matea Kolanović  datum: 9. 3. 2019. 16:24
» Arhiva naših vijesti    
 

preskoči na navigaciju