preskoči na sadržaj

BUDITE ZDRAVI, VEDRI I STRPLJIVI

Poštovane kolegice i kolege, drage učenice i učenici,

sve vas pozdravljam u nadi da ste dobro i da vas nije napustio vedri duh optimizma u ova ne baš dobra vremena. Na žalost, još je puno izazova pred vama i zato vas molim da budete strpljivi, brižni i solidarni. Nastava na daljinu je jedini mogući oblik rada u ovom trenutku i nemojte očajavati ako nešto ne ide onako kako ste zamislili i očekivali. U ovoj krizi najvažnije je zdravlje  vas i vaših obitelji.

Na žalost, svjedoci smo da može biti i gore. Pored koronavirusa glavni grad naše Domovine - Zagreb pogodio je i razoran potres, a povrh svega, još je valjda prvi put ove zime pao i snijeg. Suosjećamo sa svim stanovnicima Zagreba, a na poseban način s učenicama i učenicima kao i s njihovim obiteljima. Želimo da se Zagreb što prije oporavi i da njegovi stanovnici opet  imaju  svoje tople domove na raspolaganju.

Drage kolegice i kolege, drage učenice i učenici neizvjesno je koliko će ova pandemija potrajati  i zato vas molim da budete odgovorni i slušate naputke stručnih ljudi. Samovolja nikad nije bila dobar primjer, a pogotovo ne danas. Ostanite u svojim domovima, budite pozitivni, radite ono što niste stigli i za što niste imali vremena do sada. Idemo dan po dan i vjerujmo u bolje sutra s nadom kako ćemo uskoro vedri i veseli doći u našu školu.

Kao ravnatelj stojim vam na raspolaganju i slobodno mi se obratite ako mogu pomoći.

 

Budite zdravi, vedri i strpljivi.

 

Voli vas vaš ravnatelj!
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Rade Šimičević   datum: 26. 3. 2020.

COVID-19

***

 


Kalendar rada


Udžbenici

NATJECANJA

 

 


PROJEKT


Službenik za zaštitu podataka

Kontakt:

e-mail: zoran@apsplit.hr

telefon:021/319-816

telefaks:021/319-815


Upisi

Državna matura

 

Kalendar polaganja 2020.


FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Anketa
Što misliš o uvođenju e-Dnevnika u nastavu?


preskoči na navigaciju