preskoči na sadržaj

1. svibnja - praznik rada

Drage učenice i učenici, poštovane kolegice i kolege, cijenjeni roditelji,

sve vas pozdravljam i nadam se da ste vi i vaši zdravo i dobro. Sutra je 1. svibnja - praznik rada - nenastavni dan i nadam se kako nećete koristiti računala za nastavu na daljinu. Ovogodišnji praznik 1. svibnja, kao i Uskrsne blagdane obilježavamo u posebnim okolnostima epidemije koronavirusa koji nam je promijenio živote do dramatičnih razmjera.

Nije vam lako sve ovo izdržavati, ali na žalost nemate puno izbora, trebate prihvatiti naputke stručnjaka kako bi očuvali zdravlje vaših najmilijih. Puno je dana prošlo od kad je ova nevolja počela i nadam se kako će uskoro doći bolji dani. Drage učenice i učenici, škola bez vas nije škola i ja i svi zaposlenici se baš loše osjećamo bez vas.

Na poseban način suosjećam s maturanticama i maturantima kojima je uskraćeno toliko toga na kraju srednjoškolskog obrazovanja: od maturalne zabave do obilježavanja zadnjeg dana nastave i svih onih nestašluka koji su vezani uz završetak obrazovanja u Gimnaziji Vladimira Nazora. Ja vam samo mogu obećati, ako bude i najmanje mogućnosti da ćemo se družiti i radovati kad ovo sve prođe.

Isto tako, molim vas da nikako ne zaboravite na obvezu polaganja državne mature čiji će vam rezultati odrediti izbor budućeg zanimanja.

Cijenjeni roditelji, znam da vam nije lako biti roditelj, učitelj, domaćica i radnica. Izdržite, jer nema vrednijeg od vaše djece i sve što činite za njih - činite zbog ljubavi. Budite im poticaj, imajte strpljenja i tolerancije. Ovo vrijeme vam treba biti izazov i nadahnuće jer vaša uloga je nezamjenjiva.

Drage učenice i učenici, kolegice i kolege, cijenjeni roditelji, čuvajte sebe i svoje najmilije.

Svima vam čestitam Međunarodni praznik rada.

Srdačan pozdrav!

Vaš ravnatelj

Rade Šimičević
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Rade Šimičević   datum: 30. 4. 2020.

COVID-19

***

 


Kalendar rada


Udžbenici

NATJECANJA

 

 


PROJEKT


Službenik za zaštitu podataka

Kontakt:

e-mail: zoran@apsplit.hr

telefon:021/319-816

telefaks:021/319-815


Upisi

Državna matura

 

Kalendar polaganja 2020.


FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Anketa
Što misliš o uvođenju e-Dnevnika u nastavu?


preskoči na navigaciju