preskoči na sadržaj

PRVI DAN NASTAVE

***

U ponedjeljak, 7. rujna 2020. nastava (sat razrednika) će biti održana u školi uz obavezno ispravno nošenje zaštitnih maski  prema sljedećem rasporedu:

 

Smjena A 1. razredi  8.30 h                      

                    3. razredi 9.00 h

 

Smjena B2. razredi 10.00 h                     

                     4. razredi 10.30 h

Sve ostale informacije vezane za nastavak nastave učenici će dobiti taj dan od svojih razrednika.

 

 

Preporuke za rad u uvjetima epidemije COVID-19 u školskoj  godini 2020./2021.

 

Dragi učenici,  poštovani roditelji,

u ponedjeljak, 7. rujna 2020. počinje nova nastavna godina.

Za prvi tjedan nastave naša škola je odabrala Model A – svi učenici  pohađaju nastavu u školi uz obavezno ispravno nošenje zaštitnih maski.

Učenici ulaze u školu pojedinačno, bez zadržavanja ispred škole i miješanja između razreda. Učenici slobodno ulaze u svoje učionice,  koje su označene  na web stranici i  na oglasnoj ploči škole.

Za vrijeme nastave cijelo vrijeme ostaju u istoj učionici.

Učenici u svim prostorijama škole trebaju nositi zaštitne maske, a u razredu ih nije nužno koristiti ako se poštuje fizički razmak od 2 m.

Učenici za vrijeme nastavnog sata mogu koristiti toalet.  Toalet istovremeno mogu koristiti najviše dvije osobe uz propisani razmak i nošenje zaštitne maske u toaletu i na hodniku gdje se čeka red. Prije i nakon korištenja toaleta učenici trebaju oprati ruke tekućom vodom i sapunom.

Sukladno  dokumentu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola, molimo vas da se pridržavate slijedećih uputa:

 

-  Prije dolaska u školu potrebno je izmjeriti temperaturu.  U slučaju povišene tjelesne temperature učenici ne smiju dolaziti u ustanovu, već se javljaju nadležnoj osobi ( razrednik, pedagog, psiholog, voditelj smjene)  i odabranom  liječniku obiteljske medicine radi odluke o testiranju i liječenju.

- Učenik ne dolazi u školu ako ima simptome zarazne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje), ako ima izrečenu mjeru samoizolacije,  ako ima saznanja da je zaražen s COVID-19.

-  Ako se simptomi jave za vrijeme boravka učenika u školi, učenik o tome treba obavijestiti nastavnika kod kojeg je na satu. Škola će telefonskim putem o tome obavijestiti roditelje koji u najkraćem roku trebaju doći po dijete koje će dotad biti izolirano u posebnoj prostoriji

- Za učenike koji spadaju u vulnerabilnu (osjetljivu) skupinu: škola je dužna utvrditi koji učenici ne mogu ili ne smiju u ustanovu (o čemu potvrdu izdaje nadležni liječnik) te podatke o toj djeci dostaviti nadležnom upravnom odjelu u županiji.

Želimo svima sretan i uspješan početak nove školske godine!

                                                                      v.d. ravnatelja: Sandra Šango

 

Upute HZJZ-a i MZO-a koje je uputno pročitati:

UPUTE ZA SPRJEČAVANJE I SUZBIJANJE EPIDEMIJE

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19

 

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 4. 9. 2020.

COVID-19

***

 


Kalendar rada


Udžbenici

NATJECANJA

 

 


PROJEKT


Službenik za zaštitu podataka

Kontakt:

e-mail: zoran@apsplit.hr

telefon:021/319-816

telefaks:021/319-815


Upisi

Državna matura

 

Kalendar polaganja 2020.


FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Anketa
Što misliš o uvođenju e-Dnevnika u nastavu?


preskoči na navigaciju