preskoči na sadržaj

Naši informatičari osvojili nagradu

Treće izdanje My Smart City konferencije održano je 15. i 16. listopada u Kazalištu lutaka u Zadru. Ključna tema konferencije bila je kvaliteta života odnosno kako primjenom tehnologija grad Zadar učiniti ugodnijim mjestom za život.

Sudjelovali su učenici 4. c razreda naše škole: Blaž Čulina, David Dijan, Josip Grdović, Danijel Iglić i Božo Marinović, okupljeni u tim Vita pod mentorstvom nastavnice Dajane Marnike.

Natjecanje je koncipirano na način da su učenici imali 24 sata za izradu svoje web aplikacije, što je započelo 15. 10 u 10 sati i završilo 16. 10 u 10 sati.

Tim Vita izradio je aplikaciju koja omogućuje pretraživanje pedijatara u gradu te nudi informacije o izabranom pedijatru, je li u smjeni, na godišnjem ili pak na bolovanju. Uključivanjem Google karti, olakšali su pronalazak istih. Omogućili su i pretraživanje doktora koji rade i privatno kako bi turisti s djecom znali kamo otići ako imaju potrebe. Usto, izradili su kriterije koji upućuju roditelje mogu li s djetetom čekati smjenu svojih pedijaatra ili stanje djeteta zahtijeva hitnu medicinsku pomoć. Naveli su kontakte i lokacije potrebne za naručivanje na specijalističke preglede. Za svoju su aplikaciju osmislili poslovni plan koji je detaljno uključivao plan poslovanja, profil korisnika stanice, financijski plan te marketinški plan. Naposljetku, zasluženo su osvojili 2. mjesto od prijavljenih 11 ekipa i novčanu nagradu od 2000 kn koja im može poslužiti za daljnji razvitak njihove aplikacije!
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 16. 10. 2020.

Državna matura

*

Poštovani maturanti,

1. prosinca 2020. započinju prijave ispita državne mature za ljetni rok školske godine 2020./2021. i traju do 15. veljače 2021. godine do 12.00 sati. Detaljne upute nalaze se u priloženim dokumentima. 

Ispitna koordinatorica:

Janja Pedić

INFORMACIJE

VREMENIK

 

 


COVID-19

***

 


NATJECANJA

 

 


Kalendar rada


Udžbenici

PROJEKT


Službenik za zaštitu podataka

Kontakt:

e-mail: zoran@apsplit.hr

telefon:021/319-816

telefaks:021/319-815


Upisi

FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Anketa
Što misliš o uvođenju e-Dnevnika u nastavu?


preskoči na navigaciju