preskoči na sadržaj

Gimnazija Vladimira Nazora Zadar

 > Naslovnica

Naši učenici nagrađeni u natječaju ,,NE nasilju!“

Autor: Daria Gospodnetić, 9. 2. 2021.

Učenici naše škole, Gimnazije Vladimira Nazora, u velikom broju sudjelovali su na nagradnom natječaju ,,NE nasilju“ Volonterskog centra Zadar. Cilj natječaja je podići svijest o problemu nasilja i upozoriti mlade na opasnosti koje vrebaju internetom. 

 

 

 

 

Naši učenici sudjelovali su u svim kategorijama, učenica 1. c razreda Lucija Burčul snimila je video i sudjelovala u kategoriji multimedija, učenica 1.c razreda Lana Šešelja, učenica 3. d razreda Ema Rašin i učenik 4. c razreda Donald Kršlović izradili su skultpure i sudjelovali u kategoriji likovnih radova, a u kategoriji literarnih radova sudjelovala je učenica 1. a razreda Marta Martinović s kratkom pričom te učenice 3. f razreda Tereza Klečina i Maria Marinović iz 3. d sa svojim lirskim pjesmama.

Povodom dana sigurnijeg interneta, 9. veljače, Volonterski centar Zadar dodijelio je tri nagrade najboljima u svakoj kategoriji. Učenica Ema Rašin osvojila je prvo mjesto u kategoriji likovnih radova i nagradu tablet, Tereza Klečina prvo mjesto u kategoriji literarnih radova i nagradu tablet, a učenica Matea Martinović drugo mjesto u kategoriji literarnih radova i nagradu slušalice.

Ovim putem čestitamo našim učenicima na uspješnim rezultatima te pohvaljujemo sve navedene učenike što su pokazali svoju kreativnost u izradi radova te osviještenost u slučaju nasilja te želju za promjenom.

U Gradskoj knjižnici Zadar, Volonterski centar organizirat će izložbu svih pristiglih radova od 22. do 27. veljače, stoga pozivamo sve zainteresirane učenike i njihove obitelji da svojim posjetom izložbi podrže rad naših učenika.

Dijete s moćnim oružjem, Tereza Klečina, 3.razred

Ekran ne zna za uzrok... - Matea Martinović, 1.razred

Ne nasilju - Maria Marinović, 3.razred

 

VIDEO:  Stop e-nasilju,  Lucija Burčul, 1.razred

 

 

 

 

 
CMS za škole logo
Gimnazija Vladimira Nazora Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3/2, HR-23000 Zadar / gimnazija-vnazora-zd.skole.hr / ured@gimnazija-vnazora-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju