preskoči na sadržaj

Gimnazija Vladimira Nazora Zadar

 > Naslovnica

Uspjeh Julije i Lovre u debati na njemačkom jeziku

Autor: ana bjeliš, 3. 5. 2021.

Ove godine u debati na njemačkom jeziku sudjelovali su učenici Julija Stefanović (3.e) i Lovre Opačak (3.b). Mentorica učenicima je Ana Bjeliš, prof. njemačkog jezika.  

Na Državnom natjecanju Jugend debattiert koje je održano online 14. travnja 2021.  povjerenstvo je od 24 učenika odabralo 8 kandidata, a među njima bili su naša Julija i Lovre. Time su ostvarili sudjelovanje u polufinalu debate na njemačkom jeziku.

 

Polufinale je održano online 3. svibnja 2021., a tema debate bila je Uvođenje obveznog glasovanja. Julija je izborila sudjelovanje u finalu koje će se održati također online 5. svibnja u 14.00 sati. Tema je  Obvezno cijepljenje protiv bolesti COVID-19.  Finale će se prenositi uživo i svi ga možete pratiti i podržati našu Juliju na poveznici https://youtu.be/09CRPnt7_GI

Čestitke Juliji i Lovri na izvrsnom uspjehu, odličnoj borbi i prezentaciji naše škole kao „novog debatnog centra” kako su nas organizatori ovog međunarodnog projekta prozvali.
CMS za škole logo
Gimnazija Vladimira Nazora Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3/2, HR-23000 Zadar / gimnazija-vnazora-zd.skole.hr / ured@gimnazija-vnazora-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju