preskoči na sadržaj

Gimnazija Vladimira Nazora Zadar

 > Naslovnica

Julija izborila međunarodno natjecanje u Pragu!!!

Autor: ana bjeliš, 5. 5. 2021.

Učenica Julija Stefanović (3.e) sudjelovala je danas uz još tri finalista s područja Republike Hrvatske u finalu državne debate na njemačkom jeziku. Učenici su debatirali na temu: Treba li cjepivo protiv korone postati obvezno u trenutku kada to bude moguće?  Julija je oduševila stručni žiri debate i ostvarila izvrsno drugo mjesto. Julija i Rene Neuberg (1. gimnazija Varaždin)  predstavljat će Republiku Hrvatsku na međunarodnom natjecanju Jugend debattiert koje će se u rujnu održati, nadamo se uživo, u Pragu. Čestitamo od srca Juliji i njezinoj mentorici Ani Bjeliš.

Julija i prof. Bjeliš zahvaljuju i našem bivšem učeniku, sada uspješnom studentu Medicinskog fakulteta u Zagrebu Filipu Stevanji koje je pomogao svojim savjetima i podatcima o cijepljenju s medicinskog stajališta.  Također zahvaljuju prof. Marti Kinda koja je pomogla svojim savjetima vezano uz pravila debate.

 

 
CMS za škole logo
Gimnazija Vladimira Nazora Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3/2, HR-23000 Zadar / gimnazija-vnazora-zd.skole.hr / ured@gimnazija-vnazora-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju