preskoči na sadržaj

Gimnazija Vladimira Nazora Zadar

 > Naslovnica

FESTIVAL ZNANOSTI U NAŠOJ ŠKOLI

Autor: ana bjeliš, Suzana Matković, 11. 5. 2021.

Dana 10.05.2021. i 11.05.2021.godine  u našoj školi su održane radionice na nastavi njemackog jeziku povodom Festivala znanosti, a u organizaciji Odjela za germanistiku, Sveučilišta u Zadru.

 

 

 

 

 

Dana 10.05.2021. i 11.05.2021.godine  našoj školi su održane radionice na nastavi njemackog jeziku povodom Festivala znanosti, a u organizaciji Odjela za germanistiku, Sveučilišta u Zadru,  pod vodstvom profesorice Anite Pavić Pintarić, dr.sci. 

Virtualnu radionicu na temu "Fake news" (okvirima teme Kultura znanosti) pripremila je i vodila studentica germanistike Nicole Šota u 2.d razredu, kod prof. Suzane Matković.

Virtualnu radionicu kod prof. Ane Bjeliš "Youtuber und ihre Schlagzeilen" vodile su studentice germanistike Marijana Šušak i Lovrina Ćivić  u 3.d razredu.

Radionicu "Falsche Freunde" vodile su studentice Jelena Martinović i Matea Ćurić u 1.d i 1.f razredu.

Studentice Vanja Kutušić i Martina Perica vodile su radionicu "Kultura znanosti i umjetnosti u doba njemačkog Romantizma" u 3. e razredu.

 FOTOGALERIJA
CMS za škole logo
Gimnazija Vladimira Nazora Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3/2, HR-23000 Zadar / gimnazija-vnazora-zd.skole.hr / ured@gimnazija-vnazora-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju