preskoči na sadržaj

Gimnazija Vladimira Nazora Zadar

 > Naslovnica

Vijeko u novinarskom kampu

Autor: Administrator , 6. 3. 2022.

Naš učenik Vijeko Fantina sa svojim mentorom Antom Prtenjačom sudjelovao je u projektu  „Igram, pišem, lajkam" koji je održan u Poreču od četvrtka, 3. ožujka do nedjelje, 6. ožujka 2022. Novinarski kamp tj. edukacija sportskog novinarstva Hrvatskog školskog sportskog saveza okupio je učenike novinare iz svih županija Hrvatske tako da je iz svake županije odabran jedan učenik na temelju prijavljenog rada. 

Radovi su bodovani od strane stručnog žirija te je Vijeko bio među boljima na razini države sa 74 boda. Vijeko se na natječaj prijavio sportskom fotoreportažom KRŠne lige - neslužbenog natjecanja u biciklističkom spustu, koje se odvijalo na Ugljanu. Tijekom četiriju dana u Poreču Vijeko je sudjelovao na zanimljivim predavanjima i radionicama koje su vodila etablirana novinarska imena, a na završnom danu projekta održano je Državno prvenstvo u sportskom plesu koje su sudionici projekta tj. učenici novinari popratili izvještajima, fotografiranjem, snimanjem i intervjuiranjem.

 

 

 

 

 
CMS za škole logo
Gimnazija Vladimira Nazora Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3/2, HR-23000 Zadar / gimnazija-vnazora-zd.skole.hr / ured@gimnazija-vnazora-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju