preskoči na sadržaj

Gimnazija Vladimira Nazora Zadar

 > Naslovnica

Naša škola domaćin natjecanja

Autor: Administrator , 18. 3. 2022.

Naša škola bila je ove školske godine domaćin sedam županijskih natjecanja: 

iz stranih  jezika, biologije i povijesti.

Od 10 – 18. ožujka 2022. ugostili smo učenike svih srednjih škola u  Zadarskoj županiji koji su se plasirali na jedno od natjecanja iz ovih  predmeta.

Županijsko natjecanje iz povijesti održalo se u četvrtak, 10. ožujka  2022.  Natjecalo se 28 učenika u kategorijama znanja i istraživačkog  rada.

Kao jezična gimnazija domaćini smo natjecanjima iz svih  stranih jezika.

U ponedjeljak,  14. ožujka na  redu su bili romanski jezici –  talijanski, francuski i španjolski jezik. Najbrojniji su bili talijani, a i  francuzi i španjolci, iako malobrojni, uspješno su odradili natjecanje.

U četvrtak, 17. ožujka održana su Županijska natjecanja iz engleskog jezika i biologije.

Ukupno 44 učenika drugih i četvrtih razreda gimnazija i ostalih srednjih škola natjecali su se u jutarnjim  satima u  svojim  kategorijama iz engleskog jezika.

U 13.00 sati započelo je Županijsko natjecanje iz biologije - 47  učenika u 4 kategorije znanja i kategoriji istraživačkog rada.

U petak, 18. ožujka održano je Županijsko natjecanje u dvije  kategorije iz njemačkog jezika.

Čestitamo svim natjecateljima koji su sudjelovali na županijskim  natjecanjima kao i njihovim mentorima, posebno onima koji su bili  najuspješniji i osvojili prva mjesta.

Nadamo se da ćete biti pozvani na državna natjecanja i uspješno predstavljati svoje škole i Zadarsku županiju.

Očekujemo vas i dogodine!

 

 

 

 

 

 
CMS za škole logo
Gimnazija Vladimira Nazora Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3/2, HR-23000 Zadar / gimnazija-vnazora-zd.skole.hr / ured@gimnazija-vnazora-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju