preskoči na sadržaj

Gimnazija Vladimira Nazora Zadar

 > Naslovnica

FESTIVAL ZNANOSTI I KOD NAS

Autor: Sanja Fabac, ana bjeliš, Suzana Matković, 9. 5. 2022.

U našoj školi održano je nekoliko predavanja u sklopu Festivala znanosti koji je održan od 2. do 7. svibnja 2022. Tema ovogodišnjeg festivala je ŽIVOT.

„Život je ono što se događa dok smo mi zauzeti pravljenjem drugih planova“. (John Lennon)

 

NJEMAČKI JEZIK

Studenti Odjela za germanistiku Sveučilišta u Zadru održali su 4. i 6. svibnja 2022. godine radionice. Studentice Luna Kunecki, Barbara Maškarin i Matea Šoch održale su pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Anite Pavić Pintarić u 3.d i 4.d razredu radionicu pod nazivom „Alltag der Studenten” i na zanimljiv način učenicima predstavile život studenata.

Studentice Sandra Rožić i Laura Rančić su pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Tomislava Zelića u 4.e razredu održale radionicu pod nazivom „Literatur und Leben” i s učenicima odradite debatu na istu temu. Radionice su održane na satima njemačkog jezika kod prof. Ane Bjeliš i Suzane Matković.

FOTOGALERIJA

__________________________________________________________________

BIOLOGIJA

 

Predavanje na temu Darujem život održali su Ivana Gusar, viši predavač, mag. med. techn. i Dragan Šijan, bacc. med. techn. s odjela za zdravstvene studije Sveučilišta u Zadru. Koji su stavovi o doniranju organa i tkiva, kako darovati krv, što je donorska kartica i kako postati darivatelj krvotvornih matičnih stanica pojasnili su predavači maturantima 4.d razreda na satu biologije kod prof. Sanje Fabac.

 
CMS za škole logo
Gimnazija Vladimira Nazora Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3/2, HR-23000 Zadar / gimnazija-vnazora-zd.skole.hr / ured@gimnazija-vnazora-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju