preskoči na sadržaj

Gimnazija Vladimira Nazora Zadar

 > Naslovnica

TIJANA MANDIĆ OSVOJILA 1. MJESTO NA DRŽAVNOM NATJECANJU „EUROPA U ŠKOLI“

Autor: Ivanka Radulić, 10. 5. 2022.

Naša učenica 3.A razreda Tijana Mandić s animiranim crtanim filmom „Budućnost tijela“ osvojila je 1. mjesto pod mentorstvom profesorice likovne umjetnosti Ivanke Radulić.

Europski dom Zagreb i Europski pokret Hrvatska, školske godine 2021./2022. organizirali su 28. međunarodno i nacionalno natjecanje „Europa u školi“ na razini Republike Hrvatske. Okvirna tema natjecanja je bila Stvaramo održivu budućnost, a natjecanje je provedeno u likovnom, literarnom i glazbenom izričaju po dobnim skupinama kao i u posebnom zadatku multimedijalnog rada za sve dobne skupine.      

Podtema multimedijalnog rada je bila Novi početak u Europi, u kojem je naša učenica 3.A razreda Tijana Mandić s animiranim crtanim filmom „Budućnost tijela“ osvojila 1. mjesto pod mentorstvom profesorice likovne umjetnosti Ivanke Radulić.

U sklopu proslave Dana Europe 9. svibnja 2022. godine u Europskom domu u Zagrebu je upriličena svečanost uručenja diploma i nagrada učenicima i njihovim mentorima uz prigodan program, prilikom kojega je bio prikazan i animirani film naše Tijane.

VIDEO NAGRAĐENOG FILMA

 

 

 
CMS za škole logo
Gimnazija Vladimira Nazora Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3/2, HR-23000 Zadar / gimnazija-vnazora-zd.skole.hr / ured@gimnazija-vnazora-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju