preskoči na sadržaj

Gimnazija Vladimira Nazora Zadar

 > Naslovnica

eTwinning susret s učenicima iz Vela Luke

Autor: Sanja Fabac, 12. 5. 2022.

U četvrtak, 12. svibnja 2022. učenici 2.e razreda Srednje škole Vela Luka održali su našem 2.b razredu na satu biologije kod prof. Fabac e-Twinning susret preko platforme Microsoft Teams. Tijekom videokonferencije učenici su nam svojim izlaganjem i pripremljenim materijalima prezentirali aktivnosti i projektne zadatke koje su odradili u vremenu od 3 godine koliko je trajao Erasmus projekt u kojem su sudjelovali pod nazivom "Green Seeds".

Velolučani su nam predstavili svoj otok, školu i aktivnosti koje su imali u projektu. Projektni tim bio je podijeljen u tri skupine koje su radile na različitim temama: Plavi, Žuti i Zeleni tim. Cilj je bio osvijestiti učenike o važnosti očuvanja prirode i održive upotrebe prirodnih resursa.

Naši učenici pokazali su interes za projekt postavljajući pitanja o onome što su čuli, a potvrda toga je i kviz kojega su s uspjehom riješili na kraju prezentiranja.

 

 

 
CMS za škole logo
Gimnazija Vladimira Nazora Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3/2, HR-23000 Zadar / gimnazija-vnazora-zd.skole.hr / ured@gimnazija-vnazora-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju