preskoči na sadržaj

Gimnazija Vladimira Nazora Zadar

 > Naslovnica

Kviz na engleskom jeziku

Autor: Administrator , 20. 6. 2022.

U petak 17. lipnja 2022. godine u našoj je školi povodom završetka nastavne godine održan školski kviz na engleskom jeziku kojeg su organizirale profesorice Janja Pedić i Daria Mrdalj. Pitanja u kvizu bila su opće kulture o zemljana engleskog govornog područja te je sudjelovalo osam ekipa učenika trećih razreda koji su se natjecali za četiri glavne nagrade. 

Uz prof. Pedić i Mrdalj kviz su organizirali i učenici Leonarda Škara (1. a), Iris Ćuća (3. a), Ante Kovač (3. a), Petar Đoković (3. d), Ivan Kolanović (3. d), Luana Nikolla (3. d), Jelena Perić (3. d), Helena Šarlija (3. d) i  Mona Mia Dao (3. f).

Sama organizacija kviza trajala je više od mjesec dana – učenici sa dodatne nastave vrijedno su sastavljali pitanja o raznim temama (sport, glazba, povijest, geografija, književnost, film i sl.) te su ih prezentirali pomoću digitalnog alata Kahoot.

U kvizu je sudjelovalo 26 učenika koji su bili podijeljeni u 8 ekipa.

Prvo mjesto osvojile su učenice Matija Petešić i Eva Radan iz 3. c razreda te su nagrađene večerom u restoranu Groppo.

Drugo mjesto osvojili su Roko Dellavia, Pave Mišlov, Luka Vedrić (3. e) i Antoni Lonić (3. f) razred, a nagrađeni večerom u konobi Rafaello.

Treće mjesto osvojile su Ivona Alić, Hana Horak, Laura Šarić i Anja Vulin (3. d), a nagrađene večerom u baru Famous Beach Bar.

Četvrto mjesto osvojile su učenice Elizabeta Dragićević, Kate Jurjević i Doris Zelić (3. d).

Svi su se sudionici lijepo zabavili i nešto naučili uz zaključak da jedva čekaju da se kviz ponovi i sljedeće školske godine.

Zahvaljujemo restoranu Groppo, konobi Rafaello i Famous Beach Baru  koji su nam omogućili nagraditi najuspješnije ekipe.

 

FOTOGALERIJA

 

 

 

 
CMS za škole logo
Gimnazija Vladimira Nazora Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3/2, HR-23000 Zadar / gimnazija-vnazora-zd.skole.hr / ured@gimnazija-vnazora-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju