preskoči na sadržaj

Gimnazija Vladimira Nazora Zadar

 > Naslovnica

Učenici na državnim natjecanjima

Autor: Administrator , 14. 3. 2024.

Učenica 4. b razreda Petra Doljanin pozvana je na državno Natjecanje iz filozofije i samim time ušla u kvalifikacije za sudjelovanje na Međunarodnoj filozofskoj olimpijadi koja će se održati u ponedjeljak, 25. ožujka. Čestitke Petri i mentorici, profesorici Marini Gavran! Sretno!

Učenica naše škole, Martina Ɓožica Škara, pozvana je na državno Natjecanje iz francuskoga jezika. Čestitke našoj Martini i mentorici Svjetlani Peri! Sretno u Vodicama!

 

 

I ove godine dvoje učenika naše škole sudjelovat će na državnom Natjecanju iz njemačkoga jezika. Čestitke Ivanu Županoviću i Ivanu Bukviću i njihovoj mentorici Ani Bjeliš. Sretno u Požegi!


Nasi dečki osvojili su drugo mjesto na državnom Natjecanju iz njemačkoga jezika koje je održano u Požegi! Ivan Županović (2.c) drugi je u kategoriji učenika koji njemački uče u školi i nisu boravili u Njemačkoj, a Ivano Bukvić (2.e) drugi je u kategoriji povratnika. Dečki su to vrhunski odradili! Čestitamo našim učenicima te mentorici Ani Bjeliš, profesorici njemačkoga jezika!
Školski list Gimnazije Vladimira Nazora ,,Spužva" i radijska emisija ,,Jedan od nas" pozvani su na Državnu smotru LiDraNo koja će se ove godine održati u Vinkovcima od 22. do 26. travnja 2024.! Čestitke učenicima koji će nas predstavljati na Državnoj smotri te mentoricama, Mateji Perić i Ivani Brković Pichler! Na Županijskoj razini list su predstavljani učenici Boris Marić, Paola Gospić te Dora Donatella Stevanović, a radijsku emisiju, koju su i stvarali, predstavili su Dorotea Perica, Lana Kruneš, Maria Marinović, Petra Ranj i Boris Marić. Čestitke svima i lijepo nas predstavite u Vinkovcima.
 
 
Učenik 4. a razreda Jakov Lisica pozvan je na državno Natjecanje iz biologije u kategoriji istraživačkih projekata. Naslov je njegova rada ,,Ornitofauna u Perivoju Vladimira Nazora u Zadru". Državno Natjecanje odvijat će se u Zadru od 5. do 8. svibnja. Čestitke Jakovu i mentorici Mariji Nižić! Sretno!
CMS za škole logo
Gimnazija Vladimira Nazora Zadar / Perivoj Vladimira Nazora 3/2, HR-23000 Zadar / gimnazija-vnazora-zd.skole.hr / ured@gimnazija-vnazora-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju