preskoči na sadržaj

Učenici naše gimnazije položili vijence poginulim braniteljima

30. listopada 2010. učenici naše škole posjetili su zadarsko Gradsko groblje, preminulim profesorima i učenicima  naše gimnazije i hrvatskim braniteljima položili su vijence.


    

 

 

 

 

 

 

 

Povodom ovih svetkovina, profesori i učenici naše gimnazije položili su vijence poginulim braniteljima na Gradskom groblju.

Prisjetili su se, te odali počast preminulim učenicima i profesorima naše škole. Ovo je tradicionalna gesta učenika i profesora Gimnazije te njihovo iskazivanje poštovanja svima onima koji su za domovinu dali ono najvrjednije, svoj život.

Naši učenici  već posljednjih desetak godina posjećuju i postavljaju vijence na Gradskom groblju, pa je to već na neki način tradicija škole.

To je dokaz da naši učenici znaju pravu istinu o Domovinskom ratu, i da ih naši profesori u Gimnaziji ispravno podučavaju.

 

Posjet groblju je ujedno i stvar našeg kršćanskog odgoja, kojeg moji učenici, sudeći po priloženom, itekako imaju. Osim polaganja vijenaca poginulim braniteljima, počast odajemo i našim pokojnim kolegama i profesorima.

Nakon posjeta groblju i polaganju vijenaca, predstavnici razreda zasluženo su se osladili  se u obližnjoj slastičarnici.

 

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Angelo Virag   datum: 16. 12. 2010.

NATJECANJA 2021.

 

 


Državna matura

*

Poštovani maturanti,

1. prosinca 2020. započinju prijave ispita državne mature za ljetni rok školske godine 2020./2021. i traju do 15. veljače 2021. godine do 12.00 sati. Detaljne upute nalaze se u priloženim dokumentima. 

Ispitna koordinatorica:

Janja Pedić

INFORMACIJE

VREMENIK

 

 


COVID-19

***

 


Kalendar rada


Udžbenici

PROJEKT


Službenik za zaštitu podataka

Kontakt:

e-mail: zoran@apsplit.hr

telefon:021/319-816

telefaks:021/319-815


Upisi

FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Anketa
Što misliš o uvođenju e-Dnevnika u nastavu?


preskoči na navigaciju