preskoči na sadržaj

Duboko poštovanje, trajna uspomena i vječno sjećanje

Dan Svih svetih prilika je da se sjetimo onih koji više nisu s nama, da im se zahvalimo i pomolimo se za njih. Tim povodom učenici i profesori naše škole 31. listopada 2013. položili su vijence na Gradskom groblju i groblju Belafuža.


„Tradicija naše škole je da se oda počast poginulim braniteljima u Domovinskom ratu te preminulim učenicima i profesorima naše škole.“ -rekao je ravnatelj Rade Šimičević prilikom polaganja vijenca ispred Središnjeg križa, spomenika poginulim braniteljima. „Sva imena koja ovdje vidimo, ti ljudi dali su ono najvrjednije, svoje živote. Mi smo ti koji ne smijemo zaboraviti ni njihovu žrtvu, ni njihove obitelji jer da nije njih, ne bismo sada imali slobodu. Svi oni zavrjeđuju naše duboko poštovanje, trajnu uspomenu i vječno sjećanje. Vi učenici ste ti koji će morati prenositi dalje sve ono što vam kažu profesori i roditelji, a na vama je da cijenite i čuvate trajno uspomenu i sjećanje na lik i djelo onih koji su zaslužni za našu slobodu“.

Nakon polaganja vijenca ispred spomenika braniteljima, učenici i profesori su obišli grobove umrlih profesora, učenika i zaposlenika naše škole: Karmele Dujnić, Anke Dinke Župan, Ivana Jelavića, Damire Bogdanić i Milke Knežević.

Na groblju Belafuža vijenac je položen na grob bivšeg ravnatelja i profesora škole Šime Dunatova, a vijenci su odnešeni i u Novigrad i na Silbu, na grobove Vice Vlatkovića i Gojka Matuline, profesora koji su prije 41 godine tragično stradali od ruke učenika.

 

 

 

 

 

 

Učenici polažu vijenac i pale svijeće za poginule branitelje

 

Na grobu tragično preminule učenice Damire Bogdanić

 

 

 

Belafuža - na grobu bivšeg ravnatelja Šime Dunatova

 

Ravnatelj Rade Šimičević sa pročelnikom odjela za društvene djelatnosti Ivanom Šimunićem i svećenikom don Josipom Lenkićem. 

 

Zajedničko druženje nakon polaganja vijenaca.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 31. 10. 2013.

NATJECANJA 2021.

 

 


Državna matura

*

Poštovani maturanti,

1. prosinca 2020. započinju prijave ispita državne mature za ljetni rok školske godine 2020./2021. i traju do 15. veljače 2021. godine do 12.00 sati. Detaljne upute nalaze se u priloženim dokumentima. 

Ispitna koordinatorica:

Janja Pedić

INFORMACIJE

VREMENIK

 

 


COVID-19

***

 


Kalendar rada


Udžbenici

PROJEKT


Službenik za zaštitu podataka

Kontakt:

e-mail: zoran@apsplit.hr

telefon:021/319-816

telefaks:021/319-815


Upisi

FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Anketa
Što misliš o uvođenju e-Dnevnika u nastavu?


preskoči na navigaciju