preskoči na sadržaj

Humanitarna akcija "Vukovaru za dar"

Molimo sve učenike da se odazovu humanitarnoj akciji koju organizira Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar u suradnji sa Zadarskom županijom i Gradom Zadrom. Pomoć se prikuplja kao i svih dosadašnjih godina za Caritas Vukovarsko -srijemske nadbiskupije koja skrbi o više od 3000 ljudi.
"Vukovar nas treba, moramo zaustaviti odlazak iz tog grada, jer što je grad bez ljudi"- riječi su sestre  Melhiore Biošić koja je inicijator akcije svih ovih godina.
Herojski grad Vukovar treba pomoć cijele Hrvatske, treba pomoć grada Zadra, treba pomoć i naše škole. Pokažimo kako suosjećamo sa svojim vršnjacima, a vrijeme došašća neka u nama potakne  dobrotu i osjećaje za ljude u potrebi.

Ovaj puta prikupljamo pakete s osnovnim higijenskim potrepštinama, točnije  ŠAMPONE I KUPKE pa vas molimo da iste donesete u školu

do petka, 6. prosinca  2013. godine.

HVALA! 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 28. 11. 2013.

NATJECANJA 2021.

 

 


Državna matura

*

Poštovani maturanti,

1. prosinca 2020. započinju prijave ispita državne mature za ljetni rok školske godine 2020./2021. i traju do 15. veljače 2021. godine do 12.00 sati. Detaljne upute nalaze se u priloženim dokumentima. 

Ispitna koordinatorica:

Janja Pedić

INFORMACIJE

VREMENIK

 

 


COVID-19

***

 


Kalendar rada


Udžbenici

PROJEKT


Službenik za zaštitu podataka

Kontakt:

e-mail: zoran@apsplit.hr

telefon:021/319-816

telefaks:021/319-815


Upisi

FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Anketa
Što misliš o uvođenju e-Dnevnika u nastavu?


preskoči na navigaciju