preskoči na sadržaj

Naši gimnazijalci humanitarci


I ove godine naši učenici sudjelovali su u humanitarnoj akciji  Vukovaru ZaDar u kojoj su prikupljali higijenske proizvode za potrebite u herojskom gradu Vukovaru. 

 

Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar predvođena časnom sestrom Melhiorom Biošić organizira ovu humanitarnu akciju za Caritas Vukovarsko -srijemske nadbiskupije koja skrbi o više od 3000 ljudi. Desetak kutija kupki i šampona koje su prikupili naši učenici u nedjelju će sa ostalim prikupljenim potrepštinama i novčanim sredstvima krenuti put Slavonije. Povodom toga u subotu  7. prosinca 2013. godine na Narodnom trgu je upriličen glazbeno-scenski program u sklopu kojeg su nastupili naši  učenici -zbor naše škole.

Zažmiri i zaželi           Let It Shine

Da je  prosinac mjesec darivanja  pokazali smo još jednom akcijom. Naime već tradicionalno u vrijeme Božićnih blagdana učenici prvih i drugih razreda sa  prof. Teom Jerkušić Dešpalj organiziraju humanitarnu akciju prikupljanja prehrambenih proizvoda za potrebite u našoj županiji. Prikupljene artikle učenici odnose u samostan Sv. Frane iz kojeg se onda oni šalju obiteljima kojima je to najpotrebnije. 

 

Dio prikupljenih potrepština

 

Učenici 4.d sa svojim poklon paketom za Vukovar

 


Spremno za transport   

 

 

Prehrambeni i higijenski  artikli za potrebite u našoj županiji

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 6. 12. 2013.

NATJECANJA 2021.

 

 


Državna matura

*

Poštovani maturanti,

1. prosinca 2020. započinju prijave ispita državne mature za ljetni rok školske godine 2020./2021. i traju do 15. veljače 2021. godine do 12.00 sati. Detaljne upute nalaze se u priloženim dokumentima. 

Ispitna koordinatorica:

Janja Pedić

INFORMACIJE

VREMENIK

 

 


COVID-19

***

 


Kalendar rada


Udžbenici

PROJEKT


Službenik za zaštitu podataka

Kontakt:

e-mail: zoran@apsplit.hr

telefon:021/319-816

telefaks:021/319-815


Upisi

FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Anketa
Što misliš o uvođenju e-Dnevnika u nastavu?


preskoči na navigaciju