preskoči na sadržaj

Thank you Freedom Writers!

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana sjećanja na holokaust učenici Gimnazije Vladimira Nazora imali su priliku gledati neponovljivi i vrlo inspirirajući film  „Freedom Writers“ o profesorici Erin Gruwell i njezinim učenicima, pa su  odlučili napraviti nešto i reći jedno veliko hvala profesorici Gruwell i „Freedom Writersima“. Rezultat toga je video koji se nalazi u prilogu.
 

Povodom međunarodnog Dana sjećanja na holokaust i sprječavanje zločina protiv čovječnosti, 27. siječnja ove godine (Movie night) gledali smo film sniman po istinitom događaju „Freedom Writers“ o profesorici Erin Gruwell i učenicima jedne američke srednje škole koji su mahom bili članovi bandi i svakodnevno se susretali s rasnim i brojnim drugim problemima.
Kako naši učenici na dobre i inspirativne ljude ne ostaju ravnodušni, a svaku priču koja je dobra i iskrena šire dalje, odlučili su napraviti nešto i reći jedno veliko hvala profesorici Gruwell i „Freedom Writersima“. Rezultat toga je video koji se nalazi u prilogu, a montirale su ga  i osmislile učenice 1.f razreda Karla Korošec i Dina Uglešić uz pomoć i podršku prof. Tihane Magaš.  Više podataka  o ekipi koja je inspirirala naše učenike možete naći na sljedećem linku
 
 
 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Tihana Magaš   datum: 1. 5. 2014.

***

 


PROJEKT


Kalendar rada


Udžbenici

Upisi

Državna matura

 

Kalendar polaganja 2020.


Anketa
Što misliš o uvođenju e-Dnevnika u nastavu?FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
preskoči na navigaciju