preskoči na sadržaj

Život obojati kistom smisla

Učenici volonteri naše škole danas su, zajedno s još 12 škola iz Zadra na Narodnom trgu prikupljali sredstva za štićenike Doma za odgoj djece i mladeži iz Zadra. Prodavali su kolačiće koje su vrijedne ruke učenika i njihovih mama i baka pekle. U akciju su se osim učenika uključili i profesori kao i stručna služba na čelu s ravnateljem.

Veliko srce i humanitarni duh naši učenici pokazat će i sljedećih dana prikupljajući u školi novčana sredstva za sve pogođene katastrofalnim poplavama.


U sklopu projekta „Hrvatska volontira“, a na poziv Volonterskog centra Zadar i njegovog voditelja Josipa Vidova naša gimnazija je jučer, 19. svibnja 2014. godine u Gradskoj knjižnici Zadar zajedno s ostalim srednjim školama iz Zadra predstavila volonterske projekte naše škole.  
Lijepe boje volonterizma ovog put branili su učenici 2.c razreda Miriam Mohenski i Jakov Babić. 
Nakon uvodnih riječi o dobrim djelima naše škole publici je prikazan kratki video uradak za čiju je podlogu odabrana pjesma Andreja Dorića „Petar Pan“. Riječ je o svojevrsnoj himni Nazorovskih volontera čiji je cilj život obojati kistom smisla, baš kako i tekst pjesme govori. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Tihana Magaš   datum: 20. 5. 2014.

NATJECANJA 2021.

 

 


Državna matura

*

Poštovani maturanti,

1. prosinca 2020. započinju prijave ispita državne mature za ljetni rok školske godine 2020./2021. i traju do 15. veljače 2021. godine do 12.00 sati. Detaljne upute nalaze se u priloženim dokumentima. 

Ispitna koordinatorica:

Janja Pedić

INFORMACIJE

VREMENIK

 

 


COVID-19

***

 


Kalendar rada


Udžbenici

PROJEKT


Službenik za zaštitu podataka

Kontakt:

e-mail: zoran@apsplit.hr

telefon:021/319-816

telefaks:021/319-815


Upisi

FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Anketa
Što misliš o uvođenju e-Dnevnika u nastavu?


preskoči na navigaciju