preskoči na sadržaj

Život obojati kistom smisla

Učenici volonteri naše škole danas su, zajedno s još 12 škola iz Zadra na Narodnom trgu prikupljali sredstva za štićenike Doma za odgoj djece i mladeži iz Zadra. Prodavali su kolačiće koje su vrijedne ruke učenika i njihovih mama i baka pekle. U akciju su se osim učenika uključili i profesori kao i stručna služba na čelu s ravnateljem.

Veliko srce i humanitarni duh naši učenici pokazat će i sljedećih dana prikupljajući u školi novčana sredstva za sve pogođene katastrofalnim poplavama.


U sklopu projekta „Hrvatska volontira“, a na poziv Volonterskog centra Zadar i njegovog voditelja Josipa Vidova naša gimnazija je jučer, 19. svibnja 2014. godine u Gradskoj knjižnici Zadar zajedno s ostalim srednjim školama iz Zadra predstavila volonterske projekte naše škole.  
Lijepe boje volonterizma ovog put branili su učenici 2.c razreda Miriam Mohenski i Jakov Babić. 
Nakon uvodnih riječi o dobrim djelima naše škole publici je prikazan kratki video uradak za čiju je podlogu odabrana pjesma Andreja Dorića „Petar Pan“. Riječ je o svojevrsnoj himni Nazorovskih volontera čiji je cilj život obojati kistom smisla, baš kako i tekst pjesme govori. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Tihana Magaš   datum: 20. 5. 2014.

***

 


PROJEKT


Kalendar rada


Udžbenici

Upisi

Državna matura

 

Kalendar polaganja 2020.


Anketa
Što misliš o uvođenju e-Dnevnika u nastavu?FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
preskoči na navigaciju