preskoči na sadržaj

Putovanje života

 

Naša  bivša učenica Anđela Rončević održala je u utorak, 12. svibnja zanimljivo predavanje za učenike 1.a i 3.f razreda.
Havaji, Japan, Kina, Vijetnam, Kambodža, Burma.... samo su neke od destinacija koje je posjetila u posljednja 4 mjeseca.

 


Anđela je zanimljiva mlada osoba koja prihvaća izazove i ambiciozno kroči po svijetu.

2009. upisala je Gimnaziju Vladimira Nazora i s odličnim uspjehom završila 3 razreda općeg smjera. Nakon toga nastavila je obrazovanje u Italiji, točnije u United World College of the Adriatic –Duino pored Trsta gdje je stekla brojna poznanstva i prijateljstva. Nakon mature upisala je Semester at Sea koji je ploveći kampus University of Virginia, s kojim je nedavno obišla svijet. Na velikom kruzeru, zajedno s 400-tinjak ostalih studenata, putovala je od San Diega, CA, USA, preko Havaja, Japana, Kine, Myanmara, Vietnama, Mauricijusa…. Upravo o tom svom putovanju života uz brojne odlične fotografije (koje su joj hobi) održala nam je zanimljivo putopisno predavanje.

U kolovozu ove godine Anđela će nastaviti obrazovanje na College of the Atlantic (Bar Harbor, država Main) u Americi, a upisala je smjer Human Ecology  s naglaskom na ekologiji čovjeka i održivom razvoju. Nadamo se da će nam za godinu-dvije doći ispričati kako je studirati u Americi.

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 14. 5. 2015.

***

 


PROJEKT


Kalendar rada


Udžbenici

Upisi

Državna matura

 

Kalendar polaganja 2020.


Anketa
Što misliš o uvođenju e-Dnevnika u nastavu?FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
preskoči na navigaciju