preskoči na sadržaj

PRESS KONFERENCIJA LJETNE ŠKOLE

18. svibnja 2016. godine, u prostoru Gradske lože na Narodnom trgu u Zadru, održana je press – konferencija u povodu Ljetne škole biologije i kemije u sklopu projekta Prirodoslovna lepeza za mlade znanstvenike, kojoj je naša škola domaćin.


Prisutne je najprije pozdravio ravnatelj Gimnazije Vladimira Nazora iz Zadra koja je i domaćin Ljetne škole, profesor Rade Šimičević. Nazočnima se obratio i profesor Nenad Polondak, ravnatelj Gornjogradske gimnazije, a program Ljetne škole predstavila je voditeljica projekta, profesorica Magdalena Radočaj. Profesorica Radočaj predstavila je I dosadašnje aktivnosti među kojima su četiri održane edukacije za nastavnike i stručne suradnike partnerskih škola, Proljetna škola matematike i fizike u Senju, studijski posjet u Europski institut za nuklearna istraživanja CERN, dvije održane press – konferencije. Profesorica Radočaj najavila je i preostale projektne aktivnosti, među kojima su posjet znanstvenom centru Kopernik u Varšavi; EEE (energija, ekologija, engleski) škola u Zagrebu; završna press-konferencija u Zagrebu; nabava nove, suvremene opreme za partnerske škole za provedbu nastave iz prirodoslovnih predmeta; finaliziranje novih fakultativnih kurikuluma iz matematike, fizike, biologije i kemije te interdisciplinarnog predmeta EEE (energija, ekologija, engleski).

Press konferenciji su prisustvovali predstavnici lokalnih medija, uzvanici iz obrazovnih i kulturnih institucija grada Zadra te 30 sudionika Ljetne škole – učenici i njihovi profesori mentori.

Više fotografijaPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 19. 5. 2016.

***


PROJEKT


Kalendar rada


Natječaji

Školski odbor

Udžbenici

Upisi

Državna matura

Nabava

Anketa
Što misliš o uvođenju e-Dnevnika u nastavu?FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
preskoči na navigaciju