preskoči na sadržaj

PRIRODOSLOVNA LEPEZA - EEE škola

Protekli tjedan, od 3. do 8. listopada 2016. učenici naše škole  Magdalena Bušljeta, Laura Babić (2.F), Maurizio Dellavia i  Roko Skoblar (2.E) zajedno s profesoricama  Majom Mišković Brčić i Dariom Mrdalj sudjelovali su na EEE školi u Gornjogradskoj gimnaziji u Zagrebu.  EEE škola je završni modul projekta "Prirodoslovna lepeza za mlade znanstvenike" u kojem je naša škola sudjelovala zajedno s Gornjogradskom gimnazijom i SŠ Pavla Rittera Vitezovića iz Senja. EEE škola ili  - Energija, Ekologija, Engleski jezik - uključuje obradu tema iz kemije, biologije, fizike i matematike na engleskom jeziku. Uz rad na radionicama u školi , učenici su posjetili  i Centar energetske efikasnosti u Čakovcu.

U četvrtak su se ovim učenicima pridružili svi učenici i profesori koji su sudjelovali na Proljetnoj školi matematike i fizike u Senju, te Ljetnoj školi kemije i biologije u Zadru. Zajedno su sudjelovali na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije na radionicama: Izrada kemijskog nakita, Čokolada = valovi užitka, Postani i  ti CSI detektiv, Obložite tablete u omiljenu boju itd.

Budući da se ovaj projekt polako približava kraju, u petak je u Galeriji "Klovićevi dvori" održana završna konferencija.   Fotogalerija
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sandra Šango   datum: 10. 10. 2016.

***

 


PROJEKT


Kalendar rada


Udžbenici

Upisi

Državna matura

 

Kalendar polaganja 2020.


Anketa
Što misliš o uvođenju e-Dnevnika u nastavu?FINANCIJSKA IZVJEŠĆA
preskoči na navigaciju