2013-12-06 14:51:19

Naši gimnazijalci humanitarci

I ove godine naši učenici sudjelovali su u humanitarnoj akciji  Vukovaru ZaDar u kojoj su prikupljali higijenske proizvode za potrebite u herojskom gradu Vukovaru. 

 

Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar predvođena časnom sestrom Melhiorom Biošić organizira ovu humanitarnu akciju za Caritas Vukovarsko -srijemske nadbiskupije koja skrbi o više od 3000 ljudi. Desetak kutija kupki i šampona koje su prikupili naši učenici u nedjelju će sa ostalim prikupljenim potrepštinama i novčanim sredstvima krenuti put Slavonije. Povodom toga u subotu  7. prosinca 2013. godine na Narodnom trgu je upriličen glazbeno-scenski program u sklopu kojeg su nastupili naši  učenici -zbor naše škole.

Zažmiri i zaželi           Let It Shine

Da je  prosinac mjesec darivanja  pokazali smo još jednom akcijom. Naime već tradicionalno u vrijeme Božićnih blagdana učenici prvih i drugih razreda sa  prof. Teom Jerkušić Dešpalj organiziraju humanitarnu akciju prikupljanja prehrambenih proizvoda za potrebite u našoj županiji. Prikupljene artikle učenici odnose u samostan Sv. Frane iz kojeg se onda oni šalju obiteljima kojima je to najpotrebnije. 

 

Dio prikupljenih potrepština

 

Učenici 4.d sa svojim poklon paketom za Vukovar

 


Spremno za transport   

 

 

Prehrambeni i higijenski  artikli za potrebite u našoj županiji

 


Gimnazija Vladimira Nazora